Lisää paskoja kännykkäkuvia

Tämä olkoon laadukas otsikko tällä kertaa, kun en enää muista sitä aikaisempaa minkä tuossa kotimatkalla keksin.

Tuntuu ihan älyttömältä ajella toukokuun puolivälissä vielä nastarenkailla! Mutta niin se vaan tänäkin aamuna oli isokin tie paikoin jäässä kun ajoin kaupunkiin töihin. Olen seuraillut sääennusteita silmä kovana, vielä ensi viikollekin näyttää räntäsateita ja yöpakkasia. Joten ainakin tämän viikon loppuun mennään nastoilla.

Koulutushommia, kuunneellessa oli aikaa tikutella kun ei tarvinnut kirjoittaa.

Lomautukset eivät osuneet töissä tosiaan omalle kohdalle, mutta nyt alkoi jo toinen kierros. Siitäkin tulee sähköpostiin tiedotteita miten asia etenee, mutta jos nyt ymmärsin oikein, se koskee vain esimiehiä meidän yksikön osalta. Joten ehkä taas päästään henkäisemään. Edelleen, mikään ei ole kiveen hakattua, ainakaan tässä koeajalla ollessa. Vielä pari kuukautta jäljellä! Kiitos typerän hallituksen, joka aikanaan koeaikoja pidensi.

Olen tauoilla neuloskellut sukkaa töissä, kun siellä on niin hiljaista (ihanaa!) niin ei tule juurikaan juteltua enkä viitsi koko taukoa pyöriä somessa. Josko jaksan ollenkaan vilkaistakaan, niitäkin päiviä on, vaikka välillä tuntuu että olen ihan kokoajan räpläämässä puhelinta.

Smoothie innostus on jatkunut.

Kevään mittaan olen koittanut vähän petrata ruokavalion suhteen. Pienempiä annoksia ja kevyempiä, lisää salaatteja ja kasviksia, esim. kurkkusuikaleita välipalaksi. Kävi nimittäin klassiset. Siirryttyäni istumatyöhän olen ihan huomaamattani taas lihonut. Tai huomaamatta ja huomaamatta, olenhan sen huomannut, kun asialle kerran koitan housujen kiristäessä jotain tehdä. Olen aina ollut pullukka ja kärsinyt siitä, on ihan mahdotonta saada se saamarin paino pysymään alhaalla. Tykkään nimittäin myös ihan hirmuisesti syömisestä. Olen tunnesyöppö ja syön joka hiton tunteeseen ihan kunnolla…

Laitetaan tähän vielä pari kevään havaintoa: Ekat leskenlehdet havaitsin kylällämme tienpientareella 30.4. ja kirjosieppo kävi pihallani 9.5. lauantaina.

Leskenlehti.

Kevät tulee! Muistakaa muuten katsella WWF:n Norppaliveä, se on nyt toukokuussa auki! Itse olen norpan jo kiveltä bongannut.

Kait tartuntavapaana, mutta allergisena tässä vähälumisessa keväässä,

You may also like