Paksua päästäistä vietellen

Onpa hassu maanantai, kun on arkipyhävapaa. Maanantaille tyypilliseen tapaan kaaos koittaa kuitenkin kurkkia nurkan takaa ja heräsin aamulla siihen, että koira oksentaa. Onneksi ei oksentanut kuitenkaan matolle kuin muutaman tipan, on nimittäin uusi matto lattiassa. Ostin tämän kun halvalla sain, ehehehee. Oli poistokorissa tarjouksessa, ja vaikka ei ihan sen värinen kun haluaisin, niin nappasin mukaan. Oikeastaan en kyllä tiedä minkä värisen maton sitten oikeasti haluaisin, kotonani on aina vallinnut iloinen sillisalaatti sisustuksen suhteen.

Uusi matto vielä puhtaana.
Auto ei niin puhtaana kauppareissun jälkeen.
Tämän kuvan otin eräänä aamuna ennen pääsiäistä. Hauskoja jääpuikkoja.

Pääsiäinen on mennyt herkutellessa. En ole syönyt mitään pääsiäisruokia tai muuten suunnitellusta poikkeavaa, mutta innostuin juomaan pari kupillista kaakaota viikonlopun aikana. Pashaakaan en sitten jaksanut tehdä vaan tein vain hedelmärahkaa mandariineista ja persikoista. Ihan hyvää sekin, vaikka ihmettelinkin jonkin aikaa, miksi olen ylipäätään ikinä ostanut purkitettuja mandariineja kaupasta. Ja miksi peräti kaksi purkkia? Olen varmaan hankkinut ne jotain tiettyä ajatellen, joka on sitten unohtunut, ja jossain vaiheessa olen mennyt ja ostanut toisen purkin kun olen unohtanut jo ostaneeni yhden. No, nyt kaapissa on vielä yksi purkki näitä ihmeitä, onneksi säilyvät pitkään, joten ei kiirettä keksiä niille käyttöä. Ehkä kesällä voisi tehdä vaikka kakun tai jotain mihin ne voisi tunkea.

Silmukointia

Päätin kokeilla silmukointia pitkästä aikaa. Piti ihan katsoa opetusvideo juutuupista, kun en muistanut miten tätä tehtiin. Ei ole kyllä minun juttu, ajattelin että olisi nopeaa ja helppoa, ja paskat! Vinoon meni tuokin, nyt se pitää purkaa ja hauskoin juttu kaikista on, että neuloin tuon harjoitussukan niin kiireellä, että se on omaan jalkaani liian pieni. En jatkanut tuota kuviota loppuun saakka, siitä piti tulla pilkku, ajatuksena oli tehdä dalmatialaiskuviointia mutta harmaalle, kun en halua valkoisia sukkia. Nyt pitäisi päättää, puranko koko sukan vai jatkanko epämääräisesti silmukointia.

Vaikeiden valintojen edessä,

You may also like