Työtoverini Dino

Ensi viikolla alkaa sitten varmaankin tietoja tippua niistä lomautuksista. Ehkä vähän jännittää, toisaalta ei jännitä. Saimme keskiviikkona sähköpostiin tilastotietoa, minkä verran lomautuksia on nyt tiedossa millekin toimipisteelle ja mihin toimintoihin ne painottuvat. Edelleenkään en stressaa asiasta, jos osuu kohdalle, toivon vain että saan pitää kaikki lomautukset sitten putkeen.

Perjantain ollessa pyhä, työviikko olikin vain nelipäiväinen. Sain vielä sovittu pari tuntia palkatonta vapaata ja pääsin lähtemään torstaina jo kahdelta töistä. Minulla olikin torstaina töissä mukana uusi työtoverini.

Uusi työtoverini Dino.

Ensin haimme tietenkin kupilliset kahvia.

Dino sumpilla.

Dino osoittautuikin aikamoiseksi kahvin ystäväksi, melko iso kupillinen tuollaiselle pikkukaverille.

Kahvin voimalla töiden kimppuun.

Kahvit juotuamme aloimme töihin. En tiedä mitä tuo valkoinen nöyhtä näppäimistössä on, kun se ei lähde hinkkaamalla pois. Putsaan näppiksen ja muut kosketuspinnat vähintään kerran viikossa desinfiointiliinoilla, nyttemmin useamminkin. Ja aina sitä likaa niihin liinoihin jää, eli on ihan syytäkin putsailla. Hauskasi näkyvät nuo kulumat, kuinkakohan vanha tuokin näppis on kun on noin ehtinyt kulua. Ei siitä siis mitään haittaa ole, hyvin toimii edelleen. Vaikka johtoviidakossa olisikin toivottavaa, että meillä olisi langattomat hiiret, kuulokkeet ja näppikset, niin sellaista uusiminen kuitenkin maksaa jonkin verran. Eikä toimivia vehkeitä ole mitään syytä muutenkaan vaihtaa uusiin!

Hyvää pitkää ja koronavapaata viikonloppua toivotellen,

You may also like