Vain pikainen sutaisu…

Vähän nyt kuitenkin jännittää ne lomautukset. YT-neuvottelut päättyivät tänään ja työnantaja ilmoittaa lähipäivinä sitten päätöksistään. Edelleenkään irtisanomisia tai koeajan purkuja ei pitäisi olla tiedossa. Onneksi tiedottivat hyvissä ajoin tänään, muuten olisi voinut olla stressimaha huomiseen uutisia odotellessa. Tässä kun ei muutenkaan missään hyvässä kunnossa olla, niin parempi näin. Olen hetkellisesti kädetön käsitöiden kanssa, sillä olen saanut toisen olkapään tulehtumaan ja nyt se säteilee jo vähän joka puolelle. Kolmatta viikkoa tässä podetaan, viime viikolla sentään kysäisin jo lääkäristä neuvoja niin sain ohjeita venytellä ja ottaa särkytablettia pääsiäisen yli. Valitettavasti vaiva ei mennyt ohi näillä eväillä, joten joudun ilmeisesti raahautumaan vastaanotolle lähiaikoina. Koitan nyt vielä töissä parantaa asentoa ja vaihdan ainakin väliaikaisesti paikkaa säädettävän pöydän ääreen huomisesta alkaen.

Niin siis, olen siis intohimoinen sukankutoja. Viime vuonna laskelmieni mukaan tein ainakin noin 20 paria sukkia, epäilen määrää oikeasti vielä suuremmaksi. Mutta noin äkkiseltään arvioin tuon määrän vähintään olevan kasassa. Aloitin kesätyöt toukokuussa ja jäin samaan paikkaan töihin vuoden 2019 loppuun, joten tahti hidastui loppuvuotta kohden. Suoritin syksyllä myös monta näyttötutkintoa ja niiden valmistelu vei myös aika paljon aikaa kun kertasin opittua ja testailin säilykereseptejä. Olen siis luonnonvaratuottaja ja opiskelin mm. elintarvikkeiden ja luonnonkosmetiikan valmistusta. Ja paljon muuta, mutta jos nyt en sitä koko litaniaa tähän luettele.

Olen valmistellut uutta sukkamallia jonka ajattelin lanseerata tässä blogissa, mutta nyt projekti on siis jäissä tämän käsivaivan vuoksi. Eiköhän se tästä taas kohta lähde, kunhan saadaan tulehdus aisoihin. Aika monta vuotta ehti onneksi mennä ilman että tämä olkapää vaivasi, siinä on nimittäin ihan synnynnäinen ahtauma ja viimeksi käsin samasta vaivasta joskus 2008-2009. Fysioterapia on tämän hoidossa tärkeä juttu.

Pitäkäähän itsestänne huolta muutenkin kuin koronan suhteen,

You may also like