Minde: ruoanlaittoa vai VPK

Oletettavasti minulla ei ole tartuntaa ja tasapaino-ongelmat jatkuvat.

Miltä se voi ihmisestä tuntua, kun herää pitkästä aikaa omasta sängystä ja elävän industrial-maisemataulun sijaan maisema näyttääkin tältä:

Näin ”kokkisihmisenä” halusin heti pikimmiten alkaa väsäämään itselleni jotain peruspöperöä sairaalasta päästyäni… mikäs sen peruspöperömpää kuin makarooni ja jauhelihakastike. Niinkin yksinkertainen ruoka asetti melkoisia haasteita, kun motoriikka ei oikein pelittänyt. Oli varmasti onni, ettei tarvinnut palata takaisin sairaalaan veitsi reidessä tai kutsua palokuntaa paikalle kun on aiheuttanut tulipalon. Melkoisen huteraa touhua. Multitaskaaminen ei nimittäin oikein onnistunut! Päätin hieman rauhoittua kokkailun suhteen ja jatkaa tulevaisuudessa jollain hieman vähemmän haastavalla aterian valmistuksella. Mutta en heittänyt tämänkertaisia kokkailuja menemään, vaikka makaroonit nyt hieman ylikeittyivätkin, kun en tajunnut keittoajasta mitään tahi nähnyt tarkemmin missä kuosissa ne makaroonit siellä kattilassa olivat. En siis näe aina kunnolla molemmilla silmillä yhtäaikaa kun silmät rasittuvat myös tasapainoelimen rasittuessa. Toisen silmän voi siis laittaa kiinni, mutta sitten ei kyllä kokkailu onnistu mitenkään – palaa näpit ja kastuu hihat, been there done that. Päätin, että teen jatkossa yhden asian kerrallaan ettei käy mitään hazardia.

Päivällä puhelimessa, kukkien kastelua, siivoamista, pyykin pesua, roskien vientiä, välipalaa… loikoilua ja läppärin räpläämistä. Katsoin myös korona-tiedotuksia ja muutakin ohjelmaa telkkarista. Facebook on alkanut poistamaan feedeistä kuvia, joita olen jakanut joillekin kavereille messengeriin…. mietin että mikähän kuva se olikaan… ainiin! Se olikin sellainen gif-animaatio, jossa joku mimmi heittää Trumppia vessapaperirullalla päähän, ja Trumpin tukka heilahtaa 😀 Ihmeellinen äijä kun ei ittestään kestä huumoria… mielensäpahoittaja Jenkeistä. Siitä Tuomas Kyrölle uusi henkilöhahmo…

Sain raahauduttua illalla suihkuun. Se jänskätti hieman, mutta hyvin minä siitä selvisin. Varpaat pitää pestä istuen uudella, hienolla suihkutuolilla. Suihkussa ei parane käydä taiteilemaan, ettei vaan kaadu ja satuta ihteä sen takia. Rollasta sai siis myös hyvän pyyhetelineen. Suht monikäyttöinen vehje!

Minua väsytti todella aikaisin ja päätin mennä nukkumaan hyvissä ajoin. Eli, ei tässä tältä päivältä muuta kuin, että pysykäähän terveenä ihmiset

You may also like